Cséry Zoltán, zeneszerző, zongorista, szövegíró 2023 márciusában tölti be 40. életévét.
Ebből kifolyólag, ezen szép kerek szám alkalmából egy óriási születésnapi koncertet ad a BARBA NEGRA – BLUE STAGE színpadán, ahol olyan zenészek, énekesek, frontemberek lesznek a vendégei, akik eddigi zenei életét meghatározták és akikkel együtt dolgozott.

A paletta igen széles, ugyanis Zoli kipróbálta magát millió könnyűzenei műfajban, játszott a KIMNOWAK-kal, Ganxsta Zolee-val, saját zenekara a Special Providence volt, aminek alapítótagja is egyben. Eme különleges estén a Special Providence is színpadra áll, két felállásban is ráadásul. Az improvizáció is teret kap a RANDOM TRIP által, aminek több mint tíz éve tagja és saját zenekarától, a Patchétól is felcsendülnek majd dalok.
Teret kap a metál is, a ROAD, a Subscribe és az AWS tolmácsolásában. A zenekar összes résztvevője az event-en található meg, sok színészbarát, gyerekkori zenészbarátok is elfogadták Zoli meghívását erre az ünnepi eseményre.

Sok-sok zenészbarát, sok műfaj jelenik majd meg az este folyamán, tulajdonképpen egy életút, az első 22 év koncertbe foglalása ez a koncert, két órába sűrítve.

Zoli 18 éves kora után indult el a könnyűzene útján. Előtte a győri konzervatórium szolfézs-zene elmélet, zeneszerzés szakos növendéke volt, majd a Kőbányai Zenei Stúdió jazz-zongora szakán tanult. Ezekben az években alakultak ki a zenekarok, elindult a kalandos zenei karrier.
Ezen a különleges estén szinte minden zenész, énekes és zenekar jelen lesz, aki(k) a 18. életévétől egészen a 40.-ig meghatározóak voltak zenei életében.

Ha egy igazi színes, izgalmas zenei kavalkádra vágysz és egy jó hangulatú koncertre a progresszív műfajokon át egészen a pop-ig, belekósoltva a jazzbe, funk-ba, akkor ünnepelj együtt Zolival és zenészbarátaival egy igazi óriáskoncert keretében.

A vendégek teljes névsora:

Novák Péter – Kimnowak
Ganxsta Zolee
Molnár Máté – Road
Brucker Bence – AWS
Delov Jávor – Random Trip
DJ Q-Cee – Random Trip
Csongor Bálint – Subscribe
Pákai Petra – Patché
Kálloy-Molnár Péter
Miller Zoltán – Emberek
Török Viktor – Groove Funky Gang
Markó Ádám – Special Providence
Bata István – Special Providence
Fehérvári Attila – Special Providence
Kertész Márton – Special Providence
Baranyi Gergő – basszusgitár
Tóth Ádám – gitár
Molnár Mátyás – dob

Early bird: 4290.- (dec.31-ig)
Elővét: 4990.-
Helyszín: 5600.-