Hogyan használjunk izgalmas akkordmeneteket dalainkban? (harmonizálás és akkordelmélet nem csak billentyűsöknek)

  • szint: HALADÓ
  • helyszín: Száva Próbaterem & Demóstúdió 
  • cím: X.ker., Budapest, Száva utca 9., B épület, 1. emelet
  • dátum: 2024.04.24.,19:00 (kapunyitás: 18:30)

Cséry Zoltán zongorista, zeneszerző, zenetanár, ezúttal egy interaktív könnyűzenei zongora-workshopot tart. Zoli 15 éve tanít zongorát, zeneelméletet, hangszerelést, dolgozott a Kimnowak zenekarral, Dés Lászlóval, a Ganxsta Zolee és a Kartel-el, a Road zenekarral, az AWS-el, aktív billentyűse a Random Trip-nek, 8 éve pedig Pápai Joci zenekarában játszik. Ezen felül közös oktatási programot is vezet Pákai Petrával, amivel az ország iskoláit járják. Tíz évig volt a Special Providence zenekar zeneszerzője, billentyűse.

Második tematikus, önálló workshopján szóba kerülnek izgalmas akkordmenetek, harmonizációk, egyszerű pop-slágerek újragondolása, felfrissítése, vagányabb köntösbe való öltöztetése, modernebb akkordmenetekkel való megharmonizálása. 

Természetesen minden kielemzésre kerül, a résztvevők megkapják a kurzus kottáit, jegyzeteit, pdf formában. Egy laza, közvetlen, de hasznos kurzusra invitál mindenkit Zoli.  A workshopon le lehet ülni hangszerek mellé és mindenki lefogdoshatja, kipróbálhatja a tanult dolgokat.

Jegyek csak itt, a Tixa oldalán elérhetőek, a helyszínen nincs lehetőség jegyvásárlásra, mivel a helyszín befogadóképessége limitált, 15 fő.

Információval kapcsolatban keresheted Zolit is, az info@zoltancsery.com email címen.

Száva terem elérhetőségei:

Cséry Zoltán oldalai: